Cours de cuisine traditionnelle dans une maison de style coréen à Séoul
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Cours de cuisine traditionnelle dans une maison de style coréen à Séoul
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Cours de cuisine traditionnelle dans une maison de style coréen à Séoul

3 h
A propos de cette activités
Votre expérience de 3 heures commence dès que votre guide vous retrouve à la sortie 2 de la station Jegidong à 10:00. Marchez jusqu'aux marchés locaux de Kyung-dong et Yangnyeong pour acheter les ingrédients pour votre cours de cuisine.
Ensuite, poursuivez jusqu'à une maison de style coréen traditionnel où votre cours de cuisine commencera. Selon le jour de la semaine, vous pourrez apprendre comment préparer l'un des quatre plats coréens les plus populaires. Profitez de vos créations en compagnie d'un professeur de cuisine/guide.
Cours de samgyetang (le lundi)
Le samgyetang (soupe au poulet et au ginseng) se prépare avec du poulet, du ginseng, de l'ail, et du riz gluant. Les Coréens mangent souvent du samgyetang en été car le samgyetang est préparé avec différents ingrédients sains et est riche en protéines et en minéraux. Idéale pour retrouver de l'énergie, cette soupe est aussi délicieuse.
Cours de kimchi (le jeudi)
Nous avons différents types de cours de kimchi qui utilisent divers ingrédients tels que radis, chou coréen et même de la tomate. Le kimchi frais est meilleur servi avec du porc cuit à la vapeur. Apprenez à confectionner le plus délicieux morceau de porc en utilisant des ingrédients spéciaux du marché de Yangnyeong, le plus grand marché aux plantes médicinales de Corée.
Cours de cuisine coréenne maison (mardi, samedi)
Pendant ce cours, vous apprendrez comment préparer des plats coréens traditionnels, tels que bulgogi (bœuf mariné et grillé), japchae (nouilles de patates douces sautées), deonjang jjigae (ragoût de pâte de soja), etc. Ce sont quelques plats de base de tous les jours pour les Coréens et ils sont étonnamment faciles à préparer, même pour les étrangers. Votre guide vous apprendra le moyen le plus simple de concocter ces plats coréens de tous les jours.
Cours de bibimbap coréen (le vendredi)
Le bibimbap est un plat de riz préparé en mélangeant différents types d'ingrédients, tels que namul (légumes assaisonnés) et gochujang (pâte de piment rouge) ou doenjang (pâte de soja). Préparez votre propre bibimbap avec 5 ingrédients hauts en couleur et apprenez également à confectionner de la soupe de pousses de soja et une crêpe coréenne.
Cours de dessert coréen (le dimanche)
Vous apprendrez comment confectionner des desserts coréens de saison, tels que gangjeong (riz gluant, miel et malt bouillis et mélangés avec des céréales soufflées), dasik (un biscuit léger), songpyeon (dessert au riz gluant) et bien d'autres. Vous entendrez de nombreuses histoires intéressantes relatives à chaque dessert tout en les dégustant avec du thé coréen traditionnel.
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Inclus
  • Déjeuner (Dîner) ou Dessert (selon la sélection et l'heure)
  • Guide local
  • Tour de groupe
Non inclus
  • Prise en charge et retour à la station de métro
Autres informations
  • Vous recevrez la confirmation dans les 48 heures suivant la réservation, en fonction des disponibilités.
  • Un maximum de 10 personnes par réservation
  • Un minimum de 1 personne par réservation est requis
  • Chaque classe de OME consiste en un menu de cuisine coréenne (5 plats). Il peut être modifié si vous avez une allergie ou des besoins particuliers (ex: sans gluten, Halal, végétarien).
  • Composé de 5 éléments de menu différents.
  • Pour les végétariens, nous recommandons le menu les mercredis et vendredis. Les autres jours, nous allons tofu et champignons au lieu de viandes.
  • Les clients de plus de 14 ans sont facturés au tarif adulte.
  • Gratuit pour les moins de 4 ans. Mais s'il vous plaît laissez-nous savoir à l'avance.
Caractéristiques
Tourisme
95%
Nourriture
85%
Culturel
85%
Original
50%
Commentaires
5.0
29
P
Pascal S
5 | 2019-07-29

I am a semester abroad student in Seoul, so I decided to learn how to cook Korean. And this was the best tour/cooking class I could imagine to learn it. We started with a walk across the biggest market for groceries, spices and traditional medicine in Korea. Afterward, we walked to a lovely cooking studio which is nearby the market. We'd been a group out of 6 people and everybody was able to make different experiences within the cooking class. The chef's/instructors had been really friendly and nice to us! I definitely recommend this tour, it was a great expierience and I now have all the receipts I need to cook the korean food back home. Thank you !:)

A
Astrid Y
5 | 2019-07-03

I recommend trying this Chef Jihee was great and friendly as the rest of the staff The whole this was well organized and knowledgeable You’ll not only learn how to cook but also a little bit of how Korean enjoy their food.

R
Rachel G
5 | 2019-04-25

Really friendly women who ran the course (and had an impressive grasp of many languages). Clearly very passionate about the food and excellent cooks! Very interesting and the lunch was delicious

S
SANDRA A
5 | 2018-09-14

Just amazing. The market tour, the cooking, the staff and entire experience was out of this world. Would highly recomend.

M
MA. SHARON R
5 | 2018-08-21

Our flight was very delayed for more than 6 hours hence not able to catch up with our 10am cooking class schedule, however, Chef Min-seon of OME Cooking Lab was very kind enough to accommodate us for the 2pm class. It was interesting to go around the market and much more interesting to be immersed in some Korean cooking under her. I have attended a cooking class here in Korea last February but this one under OME Cooking Class superceded far ahead. We did Samyetang Chicken, Kimchi, pancakes, side dishes. We were even served unlimited orange drinks. I would recommend ONLY THIS for a very organized cooking experience. DEFINITELY MORE THAN 5 STARS RATING. I would give a TEN THUMBS UP! Thank you Chef Min-seon and your staff! Keep up the good works!

D
David John G
5 | 2018-07-10

We were unexpectedly surprised by the informative tour of the market and of Medicine Street. Our guide was so friendly and knowledgeable. Cooking and eating our meal in the cooking lab was also greatly enjoyed. We learned a lot and would enjoy taking another class the next time we return to Seoul. Grateful for the pictures and recipes emailed to us afterwards, and we look forward to trying to recreate the meal at home. Would highly recommend this tour to anyone wanting to learn more about Korean culture and cooking.

I
Ivy L
5 | 2018-04-10

This is a very enjoyable experience. The course was conducted in a traditional Hanok near a large traditional wet market in Seoul.There were 6 people in the class from 4 countries, what a melting pot. The cooking teacher and her two assistants work so seamlessly in introducing all the ingredients, switching utensils and could see they have very good experience and know what they are doing. The class was conducted in English in combination with some food history of Korea. Is a very hands-on session, all students are given tasks to prepare and cook together. The menu that day was Kimchi making, two types of Pajeon, Bossam, Doenjang-jjigae, and Japchae. The teacher gave us many cooking tips that otherwise we may never know the knowhow. The session highlight is eating the completed meal together. It was exceptionally delicious. The market tour was also very interesting to see some of the ingredients that are only available in Korea. Some students in our class signed up a few different sessions to get a good knowledge of Korean cooking. I will do the same next time.

l
lilbeth
5 | 2018-02-03

Excellent. Planning to do this one again.

C
Cindy L
5 | 2017-12-31

My friends and I had a fun time learning how to cook Korean foods and walking around the market. Chef/guide(Minseon) was proficient in English and we easily understand the lesson. The foods cooked were our lunch and it was delicious. I highly recommend this gourmet tour/lesson.

S
Susan C
5 | 2017-12-22

Nice group cooking class. You don't get to cook individual recipes yourself, you take part with the group. So if you like that style of cooking class this is good. VERY clean, beautiful kitchen, historic markets nearby. Plan to spend the rest of your day wandering around the markets! After class, I had to go to doctor's appointment and the teacher took me all the way to the taxi and explained to him my destination. Very good service and kind teacher.

N
Nudibranch
5 | 2017-12-05

Had a delightful market tour and cooking experience. Minseon and Ashley were extremely helpful and friendly. Food turned out great, recipes were provided, couldnt ask for more. Highly Recomended.

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